logo songteksten.net

Openluchtconcert Normaal na ongeveer half uur uitverkocht

Kaartjes voor het openluchtconcert van Normaal op 11 september waren zaterdagochtend snel weg. Het concert was na zo'n half uur helemaal uitverkocht, laat een woordvoerster van concertorganisator MOJO desgevraagd weten.

De show in Lochem is in plaats van het door corona geannuleerde jubileumevenement van vorig jaar. Mensen die kaartjes hadden voor dat concert mochten vrijdag al in de voorverkoop tickets aanschaffen. In totaal worden in de Achterhoekse stad, waar Normaal in 1975 zijn eerste grote optreden gaf, zo'n 24.000 bezoekers verwacht.

De band wordt tijdens het concert vergezeld door meerdere gastartiesten. Zo treden ook DI-RECT, Miss Montreal en Rowwen Hèze op.

Normaal stond in 2019 na lange tijd weer op het podium. Vanwege gezondheidsklachten van zanger Bennie Jolink stopte de band met touren, maar door een nieuwe behandeling van zijn astma voelt Jolink (74) zich weer goed. Normaal, bekend van hits als Oerend Hard, Deurdonderen en De Boer Dat Is De Keerl, hoopt elk jaar zo'n groot optreden te kunnen geven.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren