logo songteksten.net

Man Kim Kardashian verliest trouwring

(Novum) - Kris Humphries is amper twee maanden getrouwd maar heeft nu al zijn trouwring verloren. Maar dankzij een eerlijke vinder heeft de man van Kim Kardashian zijn ring weer terug. Humphries verloor het sieraad op een vliegveld in Minneapolis toen hij de door de beveiligingspoort moest, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

"Kris moest zijn sieraden waarschijnlijk afdoen, of de ring gleed gewoon van zijn vinger", zegt Omar Ahmad, die de ring terugvond. "Hij raakte in paniek en schreeuwde: waar is mijn ring? Hij kroop over de grond om onder het röntgenapparaat te zoeken. Toen besloot ik hem te helpen."

Uiteindelijk vond Ahmad de gouden ring terug. "Kris was zo dankbaar dat ik hem geholpen had. Het is grappig, want ik was de enige die wist wie hij was."

De 26-jarige basketballer trouwde 20 augustus met Kim Kardashian. Kardashian is bekend door de realityserie Keeping Up with the Kardashians, waarin Humphries sinds hun relatie ook is te zien. Ook de bruiloft werd voor deze serie vastgelegd. Of de trouwerij ook in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren