logo songteksten.net

Whitney Houston maakt stampij in vliegtuig

(Novum) - Whitney Houston heeft woensdag een relletje veroorzaakt aan boord van een vliegtuig. De 48-jarige zangeres weigerde haar riem vast te maken, waarna ze bijna uit het toestel werd gezet.

Houston stapte in Atlanta in een vliegtuig en werd door een medewerker van Delta Airlines verzocht om haar riem vast te gespen, vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Toen de zangeres dat weigerde werd er een andere medewerker bijgehaald, die haar vertelde dat ze moest uitstappen als ze niet aan het verzoek zou voldoen.

Uiteindelijk liet Whitney een van de bemanningsleden haar veiligheidsriem vastmaken, waarna het vliegtuig kon opstijgen. Volgens een bekende van de zangeres reageerde ze enigszins overdreven, maar had ze eerder een vlucht gemist. "Ze is nog steeds honderd procent nuchter en was op weg naar Detroit voor de eerste draaidag van een nieuwe film."

Houston werd in het verleden meerdere keren behandeld wegens verslavingen aan drank en drugs. In 2009 verklaarde ze dat ze niets meer gebruikte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren