logo songteksten.net

Don Diablo maakt muziek voor nieuwe show

Producent Fourmation Entertainment komt dit najaar met een theatervoorstelling waarvoor Don Diablo deels de muziek schrijft. Er zullen ook oude tracks van hem voor de show worden gebruikt. De Drentse producer en dj werkt voor de show samen met choreograaf Anthony van Laast en danser Timor Steffens.

Het gaat om een interactieve productie waarbij het publiek op de dansvloer het liefdesverhaal volgt van een superster en zijn jeugdliefde, die worden geconfronteerd met de keerzijde van roem en de impact van sociale media.

De voorstelling, die Forever Young heet, zal in eerste instantie te zien zijn op een later te onthullen locatie in Amsterdam. Ook de acteurs worden later bekendgemaakt. De inschrijvingen voor de voorverkoop voor deze reeks is donderdag van start gegaan. De voorstelling zal in 2022 voor een groter publiek te zien zijn.

Het idee van de voorstelling en het scenario zijn afkomstig van theatermaker en creatief producent Sjoerd van Schooten, die eerder voor Stage Entertainment Nederland werkte. Schrijver en trendwatcher Mabel Nummerdor schreef ook mee aan het scenario.

"Het verhaal van Forever Young staat heel dicht bij me", aldus Don Diablo. "Als artiest ervaar ik al jarenlang de lichte en de schaduwkanten van de moderne tijd. We leven in een periode waarin alles mogelijk lijkt te zijn, maar voor die eindeloze mogelijkheden betalen we de prijs van een constant aanwezige druk. De digitale revolutie biedt veel kansen, maar ook minstens evenveel uitdagingen. Mentale gezondheid is een belangrijk thema waar we met z’n allen aan moeten blijven werken."

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren