logo songteksten.net

Daddy Cool verrast vijftigduizendste bezoeker

(Novum) - De vijftigduizendste bezoeker van de musical Daddy Cool wordt in het zonnetje gezet. Naar verwachting is het deze week al raak, zegt Kim-Lian van der Meij in Koffietijd.

"De vijftigduizendste bezoeker gaan we verrassen met iets heel moois. Diegene krijgt bloemen, champagne, een meet en greet met de cast en een rondleiding", vertelt de 31-jarige musicalster.

Van der Meij vindt haar rol in de musical behoorlijk pittig. "Daddy Cool is vooral een dansspektakel. Het is geen jazzballet, maar meer de stijl van So You Think You Can Dance. Ik ben elke avond na de voorstelling nat van het zweet."

In Daddy Cool is de muziek gebaseerd op hits van onder meer Boney M. De musical ging eind september in première. Het verhaal draait om de verboden liefde tussen de Surinaamse Sunny (Ruben Heerenveen) en Roos, gespeeld door Kim-Lian van der Meij.

De verwachting is dat het vijftigduizendste kaartje wordt verkocht bij de stadsschouwburg van Utrecht, waar Daddy Cool volgende week twee dagen te zien is. De musical toert tot en met januari door Nederland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren