logo songteksten.net

Belinda Meuldijk werkt aan nieuwe muziek Rob de Nijs

Alhoewel er begin dit jaar een afscheidsalbum uitkwam van Rob de Nijs, heeft zijn ex-vrouw en vaste liedjesschrijver Belinda Meuldijk hoop dat er nog een nieuwe plaat van de zanger inzit. In De Telegraaf van woensdag vertelt ze dat toch bezig is met nieuwe liedjes voor De Nijs.

"Voor de buitenwereld leek het of dit album het absolute einde was, maar Rob en ik zijn op ons gemak bezig met nieuwe muziek", aldus Meuldijk. "Of dit uiteindelijk echt het laatste album is, zal de tijd leren. Dat weten we nu niet. Ik kan het in elk geval niet laten en wil tóch voor Rob blijven schrijven."

De zanger maakte in het najaar van 2019 bekend dat hij stopte met optreden omdat hij de ziekte van Parkinson heeft. Eind van het jaar neemt hij afscheid met een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Meuldijk denkt dat er in het jaar daarop ook in Nederland nog een mooi afscheid zal plaatsvinden. "Het is zo’n prachtige man. Een perfectionist die niet wil opgeven. Zijn stem klinkt nog steeds mooi, net als vroeger."

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren