logo songteksten.net

Ook in 2021 geen festival Mañana Mañana

Het festival Mañana Mañana gaat dit jaar definitief niet door. Vanwege de huidige regels is het niet mogelijk om in augustus een festival met camping te organiseren. Daarom organiseert Feestfabriek Alles Komt Goed BV in september de Mega Immuun Party, een meerdaags evenement zonder camping.

Op dit moment geldt de regel dat campingbezoekers naast een geldige toegangstest ook een tussentijdse test moeten doen. Een besluit over op welke wijze dat moet gebeuren is door het kabinet uitgesteld. Vanwege de onzekerheid en de kosten is besloten Mañana Mañana van de festivalkalender te halen. In een persbericht spreekt Ronnie Degen, mede-eigenaar van Feestfabriek Alles Komt Goed BV, van "een enorm lastig besluit". Mañana Mañana is normaal in juni en was al verplaatst naar het weekend van 12 tot en met 15 augustus.

De organisatie gaat zich nu focussen op dingen die wel door kunnen gaan, zoals de Zwarte Cross Sneakers, cannabisbier De Groene Buizerd, het Creatief Productiehuis en dus de Mega Immuun Party van 24 tot en met 26 september. De kaartverkoop voor dat evenement start donderdag 15 juli om 09.00 uur.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren