logo songteksten.net

Wulf in juli op gratis muziekfestival in Den Bosch

Het Zomertheater in Den Bosch vormt eind juli het podium van het gratis festival On The Road Again - De Parade van Nederlands talent. Verschillende popartiesten, die allemaal in een andere fase van hun carrière zitten, treden zondag 25 juli op.

Op het affiche staan onder andere Blanks, Pip Blom en Wulf. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. Het festival is een initiatief van Buma Cultuur om de livemuziek in Nederland te stimuleren.

Podia en festivals hebben sinds maart 2020 hun inkomsten grotendeels of helemaal zien verdwijnen en artiesten konden niet live optreden omdat festivals niet doorgingen en podia op slot zaten.

"Alle lagen in de sector zijn hard getroffen", zegt directeur Frank Helmink over de afgelopen maanden waarin livemuziek "bovenmatig hard" geraakt is door de coronamaatregelen. "Van componist tot technici, van sessiemuzikant tot podiumbouwers en decorontwerpers, van boekingskantoren tot managers en muziekuitgevers. Daarom is er nu ook gekozen om deze editie gratis toegankelijk te maken." Kaarten voor het evenement zijn online te bestellen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren