logo songteksten.net

Groot aantal meerdaagse festivals wacht op kabinetsbesluit

Een groot aantal festivals staat op losse schroeven nu het kabinet overweegt om meerdaagse evenementen af te blazen vanwege het snel stijgende aantal positieve coronatests. Tot begin september staan er veel festivals op de agenda, waaronder Lowlands, Down The Rabbit Hole, Mysteryland, Into the Great Wide Open en Paaspop, waar duizenden bezoekers op afkomen.

Solar Weekend in Roermond is in het weekeinde van 29 juli tot en met 1 augustus het eerste grote meerdaagse festival. In dat weekend is ook Grasnapolsky in Scheemda. Een week later volgen onder meer het Dicky Woodstock Festival in Steenwijk en het Loveland Festival in Amsterdam.

Bij Enschede vindt van 13 tot en met 15 augustus Freshtival plaats. In het weekeinde van 20 tot en met 22 augustus is het de beurt aan Lowlands en Decibel Outdoor, en een week later volgen Down The Rabbit Hole, Nirwana en Mysteryland.

In het eerste weekend van september staan Into The Great Wide Open op Vlieland en het uitgestelde Paaspop in Schijndel op het programma.

In juli en augustus vinden ook nog andere meerdaagse festivals plaats waarvoor geen weekendkaarten worden verkocht. Het is nog niet duidelijk of deze festivals ook niet door kunnen gaan als het kabinet besluit een streep te zetten door alle meerdaagse evenementen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren