logo songteksten.net

Jamai en Froukje de Both bij première musical Sound of Music

De première van The Sound of Music werd vrijdagavond drukbezocht door bekend Nederland. Zo waren onder anderen zanger Jamai Loman, René Le Blanc, Froukje de Both en tv-presentator Frits Sissing op de rode loper te zien.

Naar de première van de hitmusical werd reikhalzend uitgekeken. De voorstelling moest vanwege de coronacrisis meermaals worden uitgesteld. "We willen allemaal zó graag naar het theater", zei hoofdrolspeelster Nandi van Beurden eind mei toen de eerste repetities van start gingen. "Iedereen is dolenthousiast, als koeien die voor het eerst na maanden op stal te hebben gestaan weer de wei in mogen!"

Producent Stage Entertainment had vanwege corona zowel voor als achter de schermen maatregelen genomen. Zo moest het publiek afstand houden en werd het theater voor aanvang "extra intensief" schoongemaakt.

The Sound of Music, met naast Op zoek naar Maria-winnares Van Beurden ook operazangeres Francis van Broekhuizen, is een maand te zien in het Circustheater in Scheveningen. Daarna trekt de musical tot en met 13 februari door het land.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren