logo songteksten.net

Rick Ross zegt optreden af na gezondheidsproblemen

(Novum/AP) - Rick Ross heeft zaterdagavond verstek laten gaan bij een optreden in North Carolina. De 35-jarige rapper werd vrijdag twee keer opgenomen in een ziekenhuis, nadat hij naar verluidt twee keer binnen korte tijd onwel was geworden aan boord van een vliegtuig.

Ross, die werd geboren als William Leonard Roberts II, had zaterdag op het podium moeten staan in het Greensboro Coliseum. Hoewel een woordvoerder eerder aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ liet weten dat de rapper gewoon zou komen, werd dat bericht later ingetrokken.

Ross was vrijdagavond onderweg van Fort Lauderdale naar Memphis, waar hij 's avonds moest optreden bij een basketbalevenement. Toen de rapper door een onbekende kwaal werd getroffen, maakte het vliegtuig rechtsomkeert, waarop hij werd behandeld in een ziekenhuis in Fort Lauderdale.

Toen Ross later met een privévliegtuig opnieuw richting Memphis ging, zou het opnieuw zijn misgegaan. Het vliegtuig maakte een ongeplande landing in Birmingham in de staat Alabama, omdat de rapper zich weer niet goed voelde. Hoe hij er momenteel aan toe is, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren