logo songteksten.net

Lindsay Lohan draait mogelijk weer de cel in

(Novum) - Lindsay Lohan verdwijnt mogelijk weer achter tralies. De actrice moet zich woensdag verantwoorden voor de rechter omdat ze zich niet aan de voorwaarden van haar proeftijd heeft gehouden.

De berekeningen voor de mogelijke celstraf zijn ingewikkeld, omdat Lohan bij veel verschillende zaken was betrokken. Volgens de Amerikaanse entertaimentsite TMZ kan de celstraf oplopen tot bijna anderhalf jaar.

Ze werd onder meer veroordeeld voor diefstal en rijden onder invloed. De 25-jarige actrice kreeg in mei een taakstraf van 480 uur vanwege het stelen van een ketting ter waarde van 2500 dollar. Ook kreeg ze 35 dagen huisarrest opgelegd.

Lohan moest een groot gedeelte van de taakstraf volbrengen in een opvangcentrum voor vrouwen, maar kwam naar verluidt negen keer niet opdagen. Ze zou in totaal maar 21 uur hebben gewerkt. Verder moet ze woensdag uitleggen waarom ze niet elke week een bezoek bracht aan een psychiater, zoals de rechter had opgedragen. Lindsay beweert dat ze een aantal sessies telefonisch heeft afgewerkt.

Het is niet voor het eerst dat de actrice de regels van haar proeftijd overtreedt. Vorig jaar zomer zat ze twee weken vast omdat ze niet alle lessen over omgang met alcohol bezocht. Lohan liet zich in het verleden meerdere keren opnemen in een afkickkliniek wegens problemen met alcohol en drugs.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren