logo songteksten.net

Kim-Lian van der Meij is heel onzeker

(Novum) - Kim-Lian van der Meij twijfelt vaak aan zichzelf. "Mijn grootste onzekerheid? Dat zijn er te veel om op te noemen. Ik ben heel onzeker over heel veel dingen, maar dat hoort bij een mens", vertelt de 31-jarige musicalster voor de camera van Novum Nieuws.

Audities zijn dan ook niet de favoriete bezigheid van Kim-Lian. Dat hoeft ze tot haar grote vreugde al een paar jaar niet meer te doen, omdat ze werkt voor Albert Verlinde's productiebedrijf V&V Entertainment. "Dat is heel erg fijn want dan zegt Albert Verlinde: Kim, ik heb een leuke rol voor je, wil je die? Dan hoef ik alleen maar 'ja' te zeggen."

De zangeres heeft in het verleden wel audities moeten doen en vond dat verschrikkelijk. "Dan zit een mannetje of acht achter een tafel met een lang gezicht te kijken van: kom maar op dan. En jij staat daar met je zenuwen. En je moet in één keer een liedje zingen en een scène doen, je hebt maar een paar minuten de tijd. Dan ben je nooit op je best."

Ook komt haar onzekerheid naar boven tijdens naaktscènes. "In de musical Doe Maar! moest ik bijna naakt op het podium staan en een vrijscène doen met Daniel Boissevain. Dat vond ik wel heftig om iedere avond te moeten doen. Niet vervelend, maar wel heftig. Dat je bijna in je blote billen moet gaan staan op het podium, dat is wel 'koekoek!'"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren