logo songteksten.net

Festival Solar Weekend krijgt nieuwe eigenaar

Het Roermondse festival Solar Weekend valt voortaan onder de vlag van evenementenorganisatie Event Warehouse. Het feest wordt overgenomen van Extrema.

De overname is geen direct gevolg van de coronacrisis, laat Joop Soree, CEO van Event Warehouse, desgevraagd weten aan het ANP. "Het overnameproces loopt al sinds vorig jaar. Dat doe je niet van de een op andere dag", zegt hij. Volgens hem is zijn bedrijf nog steeds groeiende.

"De coronacrisis is er natuurlijk nog maar dat wil niet zeggen dat wij geen mogelijkheden meer zien voor de toekomst. Er komt ook een einde aan", aldus Soree. "Je moet als ondernemer juist positief zijn met een blik op de toekomst. Je kunt wel nu van dag tot dag bezig zijn met de coronacrisis en in een hoekje zitten huilen maar daar wordt een bedrijf niet beter van."

Naast de overname van Solar Weekend heeft Event Warehouse ook een meerderheidsaandeel genomen in Extrema Outdoor Belgiƫ. De evenementenorganisatie is al verantwoordelijk voor onder meer Paaspop, WiSH Outdoor en We Are Electric.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren