logo songteksten.net

Stefania en Romy Monteiro bij Kinderprinsengrachtconcert

Stefania, die dit jaar voor Griekenland meedeed aan het Eurovisie Songfestival, Romy Monteiro en The Voice of Holland-winnaar Dani staan op 21 augustus op het podium tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. De presentatie van de avond is net als voorgaande jaren in handen van Buddy Vedder.

De artiesten worden muzikaal begeleid door het ensemble van het Jeugdorkest Nederland en drie jonge talenten: Valentijn Jeukendrup (cello), Ethan van der Velden (piano) en Michelle Kumara (viool). De 12-jarige Valentijn brengt samen met Stefania het songfestivalnummer Last Dance ten gehore. Michelle van 13 doet samen met Romy een vertolking van I Will Always Love You en Ethan (13) speelt samen met Dani het nummer Hallelujah.

Het Kinderprinsengrachtconcert, dat op 21 augustus om 18.25 uur te zien is bij AVROTROS op NPO Zapp, gaat traditiegetrouw vooraf aan het Prinsengrachtconcert. Vanwege de coronapandemie werd het muziekspektakel vorig jaar gehouden in de binnentuin van Hotel Pulitzer en was er geen publiek welkom, maar dit jaar is het weer terug op de gracht in Amsterdam.

Het Prinsengrachtconcert wordt om 21.20 uur uitgezonden op NPO 2 en Radio 4.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren