logo songteksten.net

Fans Red Hot Chili Peppers verrassen jarige Flea

(Novum) - Red Hot Chili Peppers-bassist Flea vierde zondag zijn 49e verjaardag en dat lieten de Nederlandse fans van de Peppers niet ongemerkt voorbijgaan. In een uitverkocht Ahoy stonden ze met honderden ballonnen en enkele spandoeken stil bij Fleas verjaardag.

Ook de band vierde de geboortedag van de bassist. Met de Beatles-versie van Happy Birthday, die luidkeels werd meegezongen door het publiek, stonden Anthony Kiedis, Chad Smith en Josh Klinghoffer stil bij Fleas verjaardag.

De jarige job zelf pakte zijn momenten tussen de oude en nieuwe hits door. Zo toonde hij zijn nieuwste tatoeage die Henk Schiffmacher onlangs plaatste en verzon Flea ter plekke het nummer Motherfuckers. "Bedankt Rotterdam. We komen hier al heel lang en vanaf het begin is het al verdomde vet", riep de bassist naar het publiek.

De Amerikanen speelden in 2007 voor het laatst in Nederland. Toen was gitarist John Frusciante nog van de partij. Hij verliet de Peppers in 2009 en werd opgevolgd door Klinghoffer, die inmiddels zijn plaats heeft gevonden in de band.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren