logo songteksten.net

Doorbraak in zaak Britney: popster mag eigen advocaat kiezen

Goed nieuws voor Britney Spears in de zaak van het curatorschap dat haar vader al jaren heeft. Rechter Brenda Penny heeft de popster toestemming gegeven haar eigen advocaat te mogen inhuren, in plaats van een advocaat die via het curatorschap aan haar toegewezen wordt. En dat is een flinke overwinning voor Britney, die eerder al toezegging kreeg van de door haar gewenste Hollywood-advocaat Matthew Rosengart. Dit meldt The Daily Beast.

Als het aan Britney ligt, gaat Rosengart de beuk er flink ingooien. De zangeres liet tijdens de zitting op 23 juni, waaraan ze telefonisch deelnam, weten 'de hele familie aan te willen klagen'. Vandaag bevestigde ze opnieuw geen goede band met haar familie te hebben, toen ze wederom per telefoon haar zegje deed. "Ze hebben nooit om me gegeven en hebben me nooit geholpen. Die gedachte heeft me kapot gemaakt."

Het uiteindelijke doel is om het curatorschap volledig op te doeken, zodat Britney haar leven en vrijheid weer terug krijgt. Rosengart heeft al een motie ingediend bij de rechtbank om een einde te maken aan het curatorschap van vader Jamie.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren