logo songteksten.net

Nieuwe advocaat Britney Spears spreekt pers en fans toe

Matthew Rosengart, de nieuwe advocaat van Britney Spears, laat er geen gras over groeien. Niet lang nadat rechter Brenda Penny besloot dat de zangeres haar eigen raadsman mag uitkiezen, sprak Rosengart buiten de rechtbank pers en fans toe. Dit meldt TMZ.

"Wat iedereen uit het oog verloren is vanwege al het drama dat gepaard gaat met deze zaak, is wat het beste is voor Britney. Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat het belang van iemand die gebukt gaat onder een curatorschap altijd voorop moet staan. Is er iemand die het er niet mee eens is dat Jamie Spears niet het beste is voor Britney? Dus ja, op haar verzoek zullen we agressief te werk gaan om hem te laten verwijderen," aldus Rosengart.

Hij vervolgt: "Waarom is deze man überhaupt nog hierbij betrokken? Hij zou zich vrijwillig moeten terugtrekken omdat dat het beste is voor Britney. Het is een goede dag geweest vandaag, niet alleen voor het curatorschap van Britney maar ook omdat er zo aandacht gericht wordt op het 'fenomeen' curatorschap. Want daar gaan op nationaal gebied heel veel dingen in fout, dus dit is stap in de goede richting."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren