logo songteksten.net

Parkconcerten Werchter en Froukje afgelast door wateroverlast

De Nederlandse singer-songwriter Froukje kan donderdagavond niet optreden in Leuven. De organisatie van Leuven Air heeft haar concert vanwege het noodweer van de agenda gehaald. Ook de concerten van Werchter Parklife zijn afgelast.

Froukje zou om 21.15 uur optreden. De organisatie heeft het concert afgelast vanwege de zware regenval en de slechte weersvoorspellingen, staat te lezen op de website van Leuven Air.

Voor de tweede keer in korte tijd moet de organisatie van Werchter Parklife concerten cancelen. Ook hier is het noodweer de schuldige. Donderdagavond zouden de Belgische hiphopband Glints en elektrorockband Goose, ook uit Belgiƫ, optreden.

Onbegonnen werk

"Het regent sinds uren onafgebroken boven Werchter", laat de organisatie weten in Belgische media. Omdat het blijft regenen, is het onbegonnen werk om het terrein droog te krijgen. " De concerten kunnen in deze (te natte) omstandigheden niet plaatsvinden en worden daarom uitgesteld."

Begin deze maand moest het optreden van Ronnie Flex en Lil' Kleine worden uitgesteld. Toen was er ook sprake van veel neerslag in combinatie met onweersbuien.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren