logo songteksten.net

Soapie Christophe Haddad wordt broer Zorro

(Novum) - Christophe Haddad is vanaf november te zien in de musical Zorro. De acteur, vooral bekend als Nick Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden, kruipt in de huid van Zorro's broer Ramon. Dat maakt Joop van den Ende Theaterproducties dinsdag bekend.

Haddad neemt de musicalrol over van René van Kooten, die aan de slag gaat met zijn volgende musical. Van Kooten speelt een van de hoofdrollen in de rockmusical Next to Normal, waarvoor hij moet gaan repeteren. Next to Normal trekt vanaf januari door het land.

Ook Christophe Haddad is volop aan het repeteren. Hij bereidt zich al enige tijd voor op zijn rol in Zorro. Haddad keerde onlangs terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn personage Nick Sanders vertrok in 2009 uit de fictieve plaats Meerdijk, maar keerde begin dit jaar vlak voor de zomerstop terug. De rol van Haddad is tijdelijk.

Tijdens zijn afwezigheid in Goede Tijden, Slechte Tijden vertrok Haddad naar de Verenigde Staten. In New York volgde hij een acteeropleiding. Ook speelde hij in verschillende musicals en Vlaamse tv-series. Deze zomer nam hij zijn eerste internationale film Echoes op.

De musical Zorro is tot begin volgend jaar in verschillende Nederlandse theaters te zien. De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Tommie Christiaan, Lone van Roosendaal en Michelle Splietelhof.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren