logo songteksten.net

Radio 538-dj Frank Dane zendt uit vanaf TeamNL Olympic Festival

Radio 538-dj Frank Dane zendt vanuit Scheveningen uit tijdens de Olympische Spelen. De radio-dj doet vanaf het TeamNL Olympic Festival op het strand verslag van het internationale sportevenement in het speciale programma De 538 Middagshow: Let's Go Tokyo.

"De dynamiek van het olympisch dorp is voelbaar op het festival en wij zitten daar met onze studio middenin. Zo halen we de Zomerspelen van Tokio naar Nederland", aldus Dane, die naar eigen zeggen erg veel zin heeft in de Spelen. Op het TeamNL Olympic Festival kunnen bezoekers de Spelen live volgen en samen de sporters aanmoedigen. Daarnaast komen de medaillewinnaars zo snel mogelijk naar het festival in Nederland om daar gehuldigd te worden.

De 538 Middagshow: Let's Go Tokyo is van maandag 26 juli tot en met donderdag 5 augustus elke werkdag te horen van 16.00 uur tot 19.00 uur. Op vrijdag 30 juli en 6 augustus is de show te horen van 18.00 uur tot 21.00 uur.

De weekendshow van 538-dj Igmar Felicia wordt ook twee weekenden vanuit Scheveningen uitgezonden. De 538 Ochtendshow, die Frank Dane gebruikelijk presenteert, wordt tijdens de Spelen tijdelijk overgenomen door dj Wietze de Jager.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren