logo songteksten.net

Krystl ziet bruiloft al voor zich

(Novum) - Vroeger moest ze er niet aan denken, maar inmiddels heeft Krystl al wat trouwkriebels. De 28-jarige zangeres heeft alleen de ware nog niet gevonden. "Ik zou het wel leuk vinden om iemand uit een heel andere scene te ontmoeten", vertelt ze aan Grazia.

"Het is leuk dat iemand begrijpt waarom ik op kerstavond speel en die mijn passie deelt, maar het kan ook verfrissend zijn om het eens over iets anders te hebben", licht Krystl toe. "Ik kom ze alleen niet zo vaak tegen, mensen met een negen-tot-vijfbaan."

De 28-jarige Krystl scoorde deze zomer een bescheiden hitje met Fool For You. De Nederlandse singer-songwriter werd vorig jaar uitgeroepen tot 3FM Serious Talent dankzij haar single Golden Days. In april won ze de 3FM Award voor beste nieuwkomer en was ze in de race voor de TMF Borsato Award. Een maand later was ze een van de gastartiesten tijdens Borsato's stadionconcerten. Dit najaar trekt Krystl langs de Nederlandse theaters.

Als ze eenmaal de ware heeft gevonden, ziet Krystl zich wel voor het altaar staan. "Ik wilde vroeger nooit trouwen. Daar ben ik inmiddels wel op teruggekomen. Zo'n dag heeft een bepaalde lading en het lijkt me mooi om dat een keer mee te maken met de man van mijn leven."

Een groots feest met alle toeters en bellen hoeft echter niet voor de zangeres. "Al die heisa eromheen hoeft niet zo van mij. Dan trouw ik liever in het buitenland met mijn familie en beste vrienden om me heen. En dan gewoon drie dagen lang."

De blondine is al bijna een jaar single. "Dat was wennen", zegt Krystl over haar vrijgezellenleven. "Vroeger had ik iemand om tegenaan te kletsen als ik van een optreden thuis kwam, nu kom ik in een leeg huis."

Hoewel haar bed leeg is, heeft Krystl geen behoefte aan onenightstands. "Als ik die verhalen om me heen hoor, sta ik echt met mijn oren te klapperen. Ik heb nog nooit iemand in de kroeg opgepikt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren