logo songteksten.net

Al 25.000 kaarten verkocht voor Titanic de Musical

Er is veel belangstelling voor de aankomende productie Titanic de Musical. In ruim twee maanden tijd werden er al 25.000 kaarten verkocht, melden producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen.

De Graaf en Cornelissen zijn verrast door de hoeveelheid. "Na de moeilijke periode voelt dit voor ons echt als een blijk van vertrouwen van het publiek", aldus de producenten. "Er is ons met De Graaf & Cornelissen Entertainment dan ook alles aan gelegen er een fantastische voorstelling van te maken. De wetenschap dat een verhaal echt gebeurd is maakt het altijd extra aangrijpend. En dit is een indrukwekkende vernieuwde versie. Met een cast en orkest die ongetwijfeld voor vuurwerk gaan zorgen. We kunnen niet wachten om te beginnen!’"

De musical reist vanaf november door het land. Onder anderen René van Kooten, Wieneke Remmers, Dennis Willekens en Mariska van Kolck zijn te zien in de productie.

De musical, die 25 jaar geleden al in première ging op Broadway, vertelt het verhaal van het enorme cruiseschip de Titanic, dat op 10 april 1912 de Engelse haven Southampton verliet om naar New York te vertrekken en onderweg op een ijsberg botste en zonk. Van de ruim 2220 aanwezige passagiers en crewleden kwamen er meer dan 1500 om. Het verhaal van de musical wordt verteld door zes mannen die aan boord werken en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren