logo songteksten.net

Yfke Sturm vond scheidingspapieren tekenen heerlijk

(Novum) - Yfke Sturm vond het heerlijk om haar scheidingspapieren te tekenen. "Omdat ik weer een bepaalde vrijheid had", zegt het 29-jarige model, dat vorig jaar na een huwelijk van drie jaar scheidde van Imad Izemrane. "Dat voelde heerlijk", vertelt zij in Grazia.

"Voor mij was het heel belangrijk om die periode eerst officieel af te sluiten voordat ik verder ging", zegt Yfke, die zichzelf 'heel monogaam' noemt. "Tot die tijd heb ik amper naar andere mannen gekeken." Hoewel Sturm graag kinderen wil, zegt ze geen haast te hebben in de liefde. "Ik kijk voorzichtig rond, ben me aan het oriƫnteren en ik heb geen haast. Ik wil niet twee keer dezelfde fout maken."

Dat haar relatie met Imad op de klippen liep, kwetste Yfke. "Ik weiger verbitterd te raken. Wij waren ruim zeven jaar bij elkaar en op een gegeven moment waren we klaar. Dat het uiteindelijk mis ging, kwetste me. Daar leer je ook weer van. Ik ben er sterker uitgekomen en ik ben gelukkiger dan ooit."

Voorlopig geniet Yfke nog van haar vrijgezellenbestaan. "Ik vind het heerlijk om mijn eigen mening te hebben en geen kopie meer te hoeven zijn van de ander. En als ik nu aan het werk ben in het buitenland, kan ik er lekker een paar dagen aan vastplakken. Zonder rekening te houden met een man die thuis op me wacht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren