logo songteksten.net

MTV-vj Nadia zoekt grenzen op

(Novum) - Nadia Poeschmann neemt graag risico's in haar leven. "Ik zoek zeker grenzen op, maar wel met dingen die ik leuk vind om te doen", vertelt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws.

Tijdens de uitreiking van de Dutch MTV Awards, kuste Poeschmann publiekelijk met haar collega Tess Milne. Ook was ze in een reclame te zien waarvoor ze uit de kleren moest. Toch vond ze dat niet makkelijk. "Nou preuts wil ik niet zeggen, maar ik ben niet iemand die in de kortste rokjes loopt of topless gaat zonnen. Maar het was mijn werk, dus dan doe je dat maar. Ik dacht dat er een 'bodydouble' zou zijn. Maar wie a zegt moet b zeggen."

De 30-jarige MTV-vj is wel voorzichtiger naarmate ze ouder wordt. "Niet zozeer qua werk maar wel met bijvoorbeeld motorrijden. Ik merk sinds een vriend van mij een ongeluk heeft gehad dat ik denk: het regent en het is glad. Zal ik wel of niet rijden? En ik trek het gas niet maximaal open. In die zin ben ik me wel bewuster geworden van de risico's die bepaalde dingen met zich meebrengen."

Er zijn veel dingen die Poeschmann nooit zou doen. "Ik zag Sascha in Expeditie Robinson larven eten. Toen dacht ik: zou ik dat kunnen? Misschien ga ik wel vol over mijn baard. Dus waar ligt de grens? Porno is iets waar ik me niet in thuis voel, dus dat zou ik niet doen. Maar heb je het over een liefdesscène in een film met een script, dan is het weer een ander verhaal."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren