logo songteksten.net

Jasmine Sendar werd bedrogen door ex

(Novum) - Jasmine Sendar is bedrogen door haar ex Ruben Heerenveen. Begin deze maand werd bekend dat de relatie tussen de 33-jarige actrice en de hoofdrolspeler uit Daddy Cool na tweeënhalf jaar over was.

"Mijn 5-jarige zoontje Sol en ik zijn sterk", vertelt Jasmine aan De Telegraaf. "Het is rot en jammer hoe het is gegaan. Maar Sol en ik hebben voor hetere vuren gestaan." Sendar kwam achter het bedrog van haar ex-geliefde toen ze naar zijn huis ging en hem daar aantrof met een Daddy Cool-collega. "Dat was geen leuk weerzien. Ik snap dit soort dingen nooit. Hij had het toch op een nette manier met mij kunnen uitmaken?"

De actrice wil verder niet in details treden over wat er is gebeurd. "Want dan verlaag ik mijzelf tot zijn niveau. Wel kan ik zeggen dat ik mezelf en Sol dit verdriet had willen besparen."

Jasmine Sendar was als actrice te zien in de soaps Goudkust en Onderweg Naar Morgen. Toen ze na ONM geen nieuwe baan als actrice kon vinden, raakte ze depressief. Sendar was voor haar relatie met Heerenveen drie jaar getrouwd met sportschoolmanager Rutger Fahrner, met wie ze zoontje Sol kreeg. Aan hun huwelijk kwam in 2008 een einde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren