logo songteksten.net

'Kanye West plant weer een releasefeestje voor album'

Nu Kanye West zijn nieuwe album Donda weer heeft uitgesteld, vindt hij dat het releasefeest over moet. Ingewijden vertellen aan TMZ dat de rapper op 5 augustus, een dag voor de geplande nieuwe verschijningsdatum van de plaat, het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta opnieuw wil afhuren.

West liet vorige week donderdag in het volle stadion en aan online aanwezige fans zijn nieuwe album horen. Een dag later had Donda moeten uitkomen, maar de rapper koos er op het laatste moment voor om de release op te schuiven omdat hij toch nog niet tevreden was. Sinds het albumfeest kampeert hij in de evenementenlocatie om de laatste hand aan Donda te leggen.

Omdat nog wat wordt veranderd aan het album, zou West vinden dat er ook een nieuw feest moet komen. Naar verluidt is concertorganisator Live Nation minder enthousiast over het idee. Het bedrijf zou vrezen dat de rapper weinig kaartjes zal verkopen omdat hij in herhaling valt.

Geen ongebruikelijke zet

Wat West van plan is tijdens de tweede editie van zijn albumfeest is niet duidelijk. Vorige week stond de rapper in het midden van het stadion rustig mee te bewegen en zei hij af en toe iets door een microfoon terwijl het album werd gedraaid.

Donda zou eigenlijk vorig jaar al uitkomen, maar ook toen was de rapper nog niet blij met de liedjes. Voor Kanye is uitstel geen ongebruikelijke zet, want hij besloot al vaker op het allerlaatste moment nog meer aan zijn muziek te willen sleutelen. Zo werd ook de release van zijn vorige album Jesus Is King (2019) een paar keer uitgesteld.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren