logo songteksten.net

Familie Beyoncé op de hoogte van geslacht baby

(Novum) - De familie van Beyoncé weet of de zangeres een zoon of dochter krijgt, maar houdt de kaken stijf op elkaar. De eerste spruit van Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z ziet in februari het levenslicht.

"Ja, ik weet of het een jongen of meisje wordt", glundert Beyoncés moeder Tina Knowles tegenover het Amerikaanse blad Us Weekly. "Maar ik zeg niets!" Sinds Beyoncé zwanger is, heeft ze volgens haar moeder steeds zin in één ding. "Wafels."

Tina ziet een gouden toekomst voor het gezinnetje van haar oudste dochter. "Ze wordt een geweldige moeder." Ook Jay-Z heeft volgens Tina alle kwaliteiten van een goede vader in huis. "Ze zijn onvoorstelbaar gelukkig en stralen, het is prachtig om te zien."

Hoewel Beyoncé eerder zei totaal geen last te hebben van haar zwangerschap, was de zangeres volgens haar moeder de eerste maanden aardig beroerd. "Ze was 's ochtends vaak misselijk, maar daar heeft ze nu geen last meer van. Het gaat heel goed met haar, ze heeft het erg druk."

Tina voorspelt dat Beyoncé het na de komst van haar kind rustiger aan gaat doen. "Ze zal bepaalde dingen op een lager pitje zetten, maar ze is en blijft dezelfde geweldige persoon."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren