logo songteksten.net

Makers mogen South Park-restaurant niet kopen

Pech voor Trey Parker en Matt Stone. Het plan van de makers van South Park om Casa Bonita te kopen, gaat voorlopig niet door. Het Mexicaanse restaurant in Denver dat voorbij komt in de Amerikaanse cartoonserie is namelijk helemaal niet te koop, hebben de eigenaren laten weten aan TMZ.

Het restaurant is sinds de uitbraak van de coronapandemie noodgedwongen gesloten en vroeg in april faillissement aan. Mede daarom lieten Parker en Stone weten wel interesse te hebben de zaak over te nemen. Maar de eigenaren zitten daar niet op te wachten, zeggen ze. Het plan is om zo snel mogelijk de deuren weer te openen. Fans van het restaurant en de serie zetten in april nog een crowdfundingsactie op om het restaurant te redden.

Sinds de faillissementsaanvraag zouden veel mensen de restauranteigenaren hebben benaderd om Casa Bonita te kopen. Mocht het ooit toch zover zijn, dan staan de South Park-makers bovenaan de lijst van potentiƫle kopers, verzekeren ze.

In de aflevering Casa Bonita uit seizoen zeven mag Kyle zijn verjaardag vieren in het restaurant dat bekendstaat om zijn lekkere eten, kleine attracties en schoonspringers die van de negen meter hoge waterval naar beneden duiken. Cartman staat op de reservelijst en mag alleen mee als Butters om wat voor reden dan ook niet kan. Cartman sluit Butters, het sukkeltje van de groep, vervolgens op in een ondergrondse bunker en doet alsof hij vermist is om mee te mogen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren