logo songteksten.net

Britney krijgt Nederland toch aan haar voeten

(Novum) - Zeven jaar moesten de Nederlandse fans van Britney Spears wachten op een concert van de popprinses. Woensdagavond was het eindelijk zo ver, de Femme Fatale toer streek neer in de Rotterdamse Ahoy. De show was vooral playback, maar dat was voor het publiek geen verrassing. Britney heeft een aantal turbulente jaren achter de rug, maar lijkt nu weer lekker in haar vel te zitten.

Dat bleek in ieder geval uit de nietsverhullende outfits van de popprinses. Britney is nog altijd niet vies van de nodige controverse. De show zat dan ook vol met suggestieve gebaren, stripteases en kooidansjes. Toch heeft ze niet meer het vuur en kracht die ze in het begin van haar carrière had. In plaats van een echte Femme Fatale, huppelde Britney eerder schattig over het podium dan dat ze aan een sexy verleidster doet denken.

Het publiek, dat voornamelijk uit jonge meisjes en homo's bestond, bleef tot ver in de show vrij timide. Tot Britney en haar dansers een groep fans op het podium haalden om mee te dansen op haar recente single I Wanna Go. Na dit nummer had ze de zaal volledig aan haar voeten en wanneer ze 'I love you Rotterdam' riep, was de zaal te klein.

Britney is niet op de toppen van haar kunnen, maar is zeker terug van weggeweest. De popsensatie heeft inmiddels een scala aan klassiekers als Baby, One More Time, Toxic en I'm a Slave 4 U, maar ook nieuwe danceknallers als Hold It Against Me en Till the World Ends.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren