logo songteksten.net

Kanye West mist deadline van album opnieuw

Het is Kanye West weer niet gelukt om zijn nieuwe album Donda op de geplande datum uit te brengen. De plaat zou, na al twee keer eerder uitstel, op vrijdag verschijnen maar staat zaterdag nog steeds niet online.

Fans kunnen Donda wel alvast bestellen via Apple Music. Daar staat nu dat het album op 13 augustus uitkomt. Of dat klopt, is niet duidelijk. De rapper heeft nog niet gereageerd op het nieuws dat hij weer te laat is.

Donda, het tiende studioalbum van West, zou eigenlijk vorig jaar al uitkomen. De rapper stelde dit uit en koos 23 juli als nieuwe datum, maar ook toen was hij nog niet tevreden genoeg over de nummers. West besloot in het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta, waar hij op 21 juli een releasefeest gaf voor Donda, te blijven om verder te sleutelen aan zijn muziek. Afgelopen donderdag organiseerde hij in het stadion wederom een evenement om de komst van het album te vieren.

Het komt vaker voor dat de rapper op het laatste moment besluit om een album niet op de geplande datum uit te brengen. Zo werd ook de release van zijn vorige plaat Jesus Is King (2019) meerdere keren uitgesteld en moesten fans ook op eerdere albums langer wachten.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren