logo songteksten.net

Rapper T.I. ziet zichzelf nog steeds als rolmodel

(Novum/AP) - T.I. bracht de laatste twee jaar veel tijd door achter de tralies maar ziet zichzelf nog steeds als rolmodel. De rapper werd vorige maand vrijgelaten uit een halfway house, dat bedoeld is om te wennen aan de terugkeer van gevangenen in de maatschappij.

De 31-jarige T.I. bracht elf maanden in de cel door nadat hij in september vorig jaar werd opgepakt wegens drugsbezit. "Ik begrijp het als je je bedenkingen hebt door mijn verleden of mijn strafblad. Maar de vraag is: wie heeft een zuiver verleden, nooit drugs gebruikt of een vuurwapen in zijn handen gehad? Wie spreekt deze kinderen aan en luistert naar ze? Als ik het niet doe, wie dan?"

De rapper leek op de goede weg, tot hij vorig jaar weer de mist in ging met zijn drugsgebruik. "Ik boekte net vooruitgang, het ging goed met me. Ik had een positieve invloed op de levens van anderen en maakte een verschil."

T.I., die werd geboren als Clifford Harris, liet zich twee dagen na zijn vrijlating van zijn goede kant zien. Tijdens een feestje dreigde een ruzie tussen Diddy en een presentator van een lokaal radiostation uit de hand te lopen, maar T.I. wist de boel te sussen. "Ik had zoiets van: ik ben net thuis! Ik wil hier niets mee te maken hebben, dit is niet goed voor me. Diddy begreep dat."

De vader van zes kinderen is binnenkort te zien in zijn eigen realityshow Family Hustle. In de serie is te zien hoe de rapper zijn leven weer oppakt sinds hij weer op vrije voeten is. De show wordt begin december in de Verenigde Staten uitgezonden op de Amerikaanse zender VH1. Of de serie ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren