logo songteksten.net

Vrouw Daniel Baldwin zet scheiding toch door

(Novum) - De vrouw van Daniel Baldwin wil toch scheiden van haar man. Joanne kreeg afgelopen zomer nog een kans van de acteur, maar trekt nu zelf de stekker eruit. Bovendien eist ze een flinke som geld van haar aanstaande ex, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Joanne wil vierduizend dollar aan alimentatie per kind, per maand. Ze wil ook de volledige voogdij over hun twee kinderen. Het stel, dat trouwde in 2007, heeft twee dochters van 2 en 3 jaar oud.

Daarnaast eist ze de helft van het inkomen van de acteur, die naar verluidt honderdduizend dollar per dag verdient voor een film die hij gaat opnemen in Australiƫ. Ook wil ze een levensverzekering voor hun kinderen, ter waarde van een miljoen dollar.

De 51-jarige Daniel vroeg drie maanden geleden scheiding aan omdat zijn vrouw 'agressief en onder invloed van alcohol en drugs' is. Hij was zelfs bang dat zijn vrouw hem wilde vermoorden. Deze keer is het Joanne die de scheidingspapieren heeft ingediend. Ze wil van haar man af om 'onoverbrugbare verschillen'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren