logo songteksten.net

Rechter in zaak Britney Spears met dood bedreigd

De rechter die belast is met de zaak over het curatorschap van Jamie Spears over zijn dochter Britney wordt met de dood bedreigd. Fanatieke fans van de zangeres en aanhangers van de Free Britney-beweging zijn boos dat Brenda Penny Jamie niet onmiddellijk heeft geschorst als toezichthouder en sturen haar via sociale media allerlei verwensingen. Ook wordt gezegd dat Penny corrupt zou zijn.

De politie in Los Angeles zegt tegen TMZ dat een aantal berichten "zorgwekkend" is. De activiteiten op sociale media worden volgens een woordvoerder in de gaten gehouden. Vooralsnog is er geen reden om in te grijpen.

De advocaat van Britney Spears, Matthew Rosengart, vroeg de rechtbank vorige week om de zaak over het ontheffen van vader Jamie als curator te versnellen, maar daar gaf Penny geen gehoor aan.

De volgende zitting vindt pas eind september plaats en dat vond Rosengart veel te lang duren. De raadsman vroeg Penny ook tevergeefs om Jamie onmiddellijk te schorsen als de datum niet kon worden verschoven.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren