logo songteksten.net

Advocaat Britney Spears is blij, maar ook teleurgesteld

Matthew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, is blij, maar teleurgesteld in vader Jamie. Donderdag werd bekend dat hij zijn taken als toezichthouder van zijn dochter na dertien jaar neerlegt.

"We zijn heel blij dat meneer Spears en zijn advocaat vandaag hebben ingestemd met het neerleggen van de taken", schrijft Rosengart in een verklaring die is gedeeld met Amerikaanse media. "We zijn wel teleurgesteld over de constante beschamende en verwerpelijke aanvallen richting mevrouw Spears."

Britney werd dertien jaar geleden onder curatele gesteld na een mentale inzinking. Haar vader is sindsdien de curator. Hij werd door medecurator Jodi Montgomery al gevraagd op te stappen.

Volgens Britneys moeder Lynne heeft Jamie zijn dochter onder meer gedwongen medicijnen te slikken die ze niet wilde en die volgens haar moeder ook totaal niet nodig waren. Daarnaast zou Britney samen met haar partner Sam Asghari dolgraag nog een kind willen, maar mag ze haar spiraal niet laten verwijderen van haar vader. Ook zou Jamie haar huishoudelijk personeel, beveiligers en artsen hebben gedwongen hem te informeren over alles wat Britney doet.

Rosengart vindt dat vader Jamie voortaan beter zijn mond kan houden. "In plaats van alle valse aantijgingen en goedkope acties richting zijn eigen dochter, kan meneer Spears beter zijn mond houden en direct opstappen." Wanneer het vertrek van Jamie officieel is gemaakt, wordt er gezocht naar een nieuwe toezichthouder.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren