logo songteksten.net

Ringo Starr kondigt nieuwe muziek aan

Stilzitten is voor Ringo Starr, die vorige maand zijn 81e verjaardag vierde, helemaal niks. De drummer bracht in maart nog nieuwe muziek uit en komt op 24 september met een nieuwe EP - een plaat die qua lengte tussen een single en een album zit - genaamd Change The World, zo maakte Universal vrijdag bekend.

"Ik heb gezegd dat ik vanaf nu alleen nog maar EP's wil uitbrengen en dit is de volgende", zegt de oud-Beatle in een verklaring. "Wat een zegen is het geweest om dit jaar thuis een studio te hebben en daar met zoveel geweldige muzikanten te kunnen samenwerken", aldus Ringo over de plaat die hij in zijn eigen Roccabella West-studio in Los Angeles opnam.

Change The World bevat vier nummers, waaronder Ringo's eigen versie van het iconische rock-'n-roll-nummer Rock Around The Clock, bekend van de serie Happy Days. Joe Walsh, Ringo's zwager en gitarist van The Eagles, neemt de gitaarpartij voor zijn rekening. Naar eigen zeggen zijn de tracks een combinatie tussen pop, country, reggae en rock-'n-roll.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren