logo songteksten.net

Wendy van Dijk heeft 'jurkenstress'

(Novum) - Wendy van Dijk zit in de stress door het Gouden Televizier Ring Gala. Ze is niet gespannen omdat ze kans maakt op twee prijzen, maar omdat ze niet weet wat ze aan moet trekken.

"Er is echt jurkenstress geweest, omdat ik ook nog een week wegging", vertelt de 40-jarige presentatrice aan De Telegraaf. "Ik heb het daarom maar toevertrouwd aan mijn lieve styliste Manon Meijers."

Van Dijk heeft net een week vakantie achter de rug. "Ik heb getwijfeld of ik wel naar Ibiza moest gaan met al het werk, maar aandacht voor de kindjes in een drukke periode is belangrijk. We komen wel met een eerdere vlucht terug, om bij het gala te kunnen zijn."

De presentatrice maakt vrijdagavond tijdens het Gouden Televizier Ring Gala kans op de prijs voor beste tv-vrouw. In deze categorie gaat ze de strijd aan met Chantal Janzen en Linda de Mol.

Ook is haar programma The Voice of Holland genomineerd voor de Gouden Televizier Ring. "Sommige mensen vinden het gala een poppenkast, maar het publiek kiest. Het zou een bekroning op het werk zijn", vindt Van Dijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren