logo songteksten.net

Lindsay Lohan te laat op eerste werkdag mortuarium

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is op de eerste dag van haar taakstraf bij een mortuarium te laat gekomen. Ze actrice zou donderdag om 08.00 uur aanwezig zijn voor een oriƫntatiegesprek, maar arriveerde veertig minuten te laat.

Volgens een woordvoerder van het mortuarium krijgt Lohan vrijdag weer een kans, maar dan moet ze nog een uur vroeger komen. De 25-jarige actrice laat weten dat ze te laat was omdat ze de ingang niet kon vinden.

Lindsay vertelt dat ze nu weet elke deur ze met hebben. "Sorry voor alle verwarring die ik veroorzaakt heb bij het mortuarium. Ik weet nu waar ik heen moet, het zal niet meer gebeuren", belooft Lohan via Twitter.

De rechter gaf Lohan woensdag het dringende advies om een taakstraf van zestien uur te voltooien bij het mortuarium. De actrice moest zich bij de rechter verantwoorden omdat ze zich niet aan de voorwaarden van een eerder opgelegde taakstraf had gehouden. Aan het einde van de zitting werd ze geboeid afgevoerd. Na het betalen van een borgsom van honderdduizend dollar kwam ze vrij.

De actrice kwam in de problemen toen ze in 2007 diverse keren werd opgepakt wegens rijden onder invloed. Lohan werd vorig jaar weer gearresteerd nadat ze bij een juwelier een diefstal zou hebben gepleegd. Ze moet 2 november weer voor de rechter verschijnen om te horen of ze alsnog anderhalf jaar moet brommen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren