logo songteksten.net

'Relatie Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton over'

(Novum) - De relatie van Pussycat Doll Nicole Scherzinger en Formule 1-coureur Lewis Hamilton is op de klippen gelopen. Dat beweren ingewijden tegenover de Britse boulevardkrant The Sun. Scherzinger en Hamilton waren vier jaar samen.

De 33-jarige Scherzinger leerde de zeven jaar jongere Hamilton in 2007 kennen tijdens de MTV European Music Awards in München. In januari waren de twee ook al uit elkaar, maar toen volgde een verzoening. Dit keer is het volgens bronnen echt over. "Nicole en Lewis hebben hun best gedaan, maar zien nu in dat het gewoon niet gaat werken."

De zangeres en coureur zouden beiden te druk zijn met hun carrière voor een relatie. "Ze hebben het er vaak over gehad en besloten dat een relatie geen zin heeft als ze elkaar toch nooit zien." Scherzinger is jurylid bij de Amerikaanse editie van X Factor, heeft een rolletje in Man in Black III en heeft net een nieuw album uitgebracht. Hamilton reist de hele wereld over voor de Formule 1.

Scherzinger is volgens ingewijden helemaal kapot van de breuk. "Hoewel ze als vrienden uit elkaar gaan is Nicole er kapot van. Ze dacht dat Lewis haar ware Jacob was." Deze zomer waren er nog geruchten over een verloving. Die verhalen werden later ontkend door de zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren