logo songteksten.net

Moeder Lindsay Lohan werkt aan boek over actrice

(Novum) - De moeder van Lindsay Lohan is van plan een boekje open te doen over de verslavingen van haar dochter. Dina Lohan probeert een niets verhullend boek te slijten bij verschillende uitgevers, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Om de uitgevers een indruk te geven van haar boek heeft Dina al een voorwoord geschreven. Daarin legt ze uit dat ze Lindsays vrienden en carrière de schuld geeft van haar dochters problemen. Ook zegt Dina dat ze Lindsay wel naar Los Angeles moest laten gaan. "Hoe had ik mijn dochter de kans van haar leven kunnen ontzeggen?"

Dina werkte aanvankelijk ook als manager voor haar dochter. Dat leverde een belangenconflict op, biecht ze op in het voorproefje van haar pennenvrucht. Of Dina het boek zelf gaat schrijven, is nog maar de vraag. Ingewijden beweren tegenover TMZ dat ze een ghostwriter in de arm heeft genomen. Vooralsnog zou geen enkele uitgeverij interesse hebben getoond in het boek.

Het is niet de eerste keer dat Dina het levensverhaal van haar dochter probeert te slijten. Vorig jaar, vlak voordat Lindsay zich op liet nemen in de Betty Ford kliniek, stelde Dina voor een realityserie over haar en haar twee dochters te maken. Lindsays vader Michael Lohan vond het idee van zijn ex-vrouw verwerpelijk.

Lindsays ouders Dina en Michael gingen uit elkaar toen de actrice 3 jaar oud was. Een aantal jaren later kwamen de twee weer bij elkaar, om in 2005 definitief een punt achter hun relatie te zetten. Lindsay heeft een goede band met haar moeder, maar kan minder goed door een deur met haar vader Michael. De twee hebben al lange tijd ruzie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren