logo songteksten.net

Zoon Michael Douglas bekent nieuw drugsmisdrijf

(Novum/AP) - De zoon van Michael Douglas heeft voor een rechter schuld bekend aan een nieuw drugsdelict. De 32-jarige Cameron, die al vastzit wegens onder meer het dealen van methamfetamine, heeft toegegeven dat hij drugs had in zijn cel.

"God weet dat het me spijt", zei Cameron. Vorig jaar kreeg Cameron, die al sinds zijn dertiende met verslavingen kampt, vijf jaar cel. Bij die veroordeling sloot hij een deal met justitie, waarna hij onlangs getuigde tegen een andere verdachte in een drugszaak.

Camerons gevangenisstraf wordt door het nieuwe delict waarschijnlijk verlengd met een tot anderhalf jaar. De precieze hoogte van de extra straf wordt op 21 december bepaald.

Michael Douglas, die niet aanwezig was bij de rechtszaak, liet in een verklaring weten dat zijn zoon volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn gedrag. "Hoewel hij veel vooruitgang heeft geboekt, is hij nog niet genezen. De meeste mensen kunnen dit soort zaken buiten de schijnwerpers oplossen. Helaas is dat bij ons niet mogelijk." Michael had in het verleden ook een drugsprobleem en verloor een broer aan een overdosis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren