logo songteksten.net

Concert om einde lockdown te vieren afgeblazen na noodweer NY

De 60.000 aanwezigen bij We Love NYC: The Homecoming Concert in New York hebben zaterdagavond het park moeten verlaten wegens onweer en hevige regenval. Headliners Bruce Springsteen, Paul Simon en Elvis Costello hebben daardoor niet kunnen optreden.

Het concert vond plaats om het naderende einde van de lockdown in de miljoenenstad te vieren. Burgemeester Bill de Blasio kondigde het concert in juni aan als onderdeel van een 'Homecoming Week' , die de wereld moet laten zien dat de Amerikaanse stad de pandemie achter zich heeft gelaten. Eerder deze week vonden verspreid over New York al enkele kleinere concerten plaats.

Na een aantal optredens moest de organisatie rond half acht ’s avonds lokale tijd de bezoekers echter manen het terrein te verlaten vanwege de heftigste regen in 150 jaar in de stad en naderend onweer. In eerste instantie werd het event tijdelijk opgeschort, maar later werd het concert helemaal afgeblazen.

Het concert werd gestaakt tijdens een optreden van Barry Manilow. Jennifer Hudson, Carlos Santana, LL Cool J, Polo G, Andrea Bocelli, Earth Wind & Fire en Journey waren hem volgens Variety al voorgegaan in de show, die halverwege de geplande vijf uur stopte.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren