logo songteksten.net

Adele evenaart albumrecord Caro Emerald

(Novum) - Adele evenaart deze week met haar plaat 21 het hitlijstrecord van Caro Emerald. Adele staat voor de dertigste week bovenaan de Album Top 100, Emerald stond begin dit jaar evenveel weken op nummer 1 met haar debuutplaat Deleted Scenes from the Cutting Room Floor.

Het tweede album van Adele staat deze week voor de 39e week in de albumlijst. De Britse zangeres staat al die tijd in de hoogste regionen, ze verloor de nummer 1-positie nooit langer dan twee weken achter elkaar. Adele moest plaatsmaken voor onder meer De Dijk en Red Hot Chili Peppers.

De Single Top 100 wordt net als vorige week aangevoerd door Gotye en Kimbra met Somebody that I Used to Know. Gers Pardoel stijgt vijf plaatsen met zijn Ik Neem Je Mee en staat op de tweede plek. Rihanna's We Found Love maakt de top drie compleet.

Rapper Pardoel doet het ook goed in de albumlijst. Zijn debuutplaat Deze Wereld Is Van Jou komt binnen op de vierde plek. Naast Adele staan de finalisten van het Junior Songfestival en De Dijk in de top drie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren