logo songteksten.net

The Sun: ABBA komt volgende week vrijdag met nieuwe muziek

Volgens de Britse tabloid The Sun maakt ABBA "volgende week vrijdag" een muzikale comeback. Voor het eerst in 39 jaar zal de Zweedse band nieuwe muziek uitbrengen, weet een bron te melden.

De groep bereidt zich naar verluidt momenteel voor op de lancering van een show genaamd Abba Voyage. Hierin wordt een documentairefilm over de band vertoond waarin ABBA gevolgd wordt tijdens hun comebackproces. Ook zullen tijdens de voorstelling in Londen zogeheten Abba-tars - hologrammen van hun jongere zelf - op het podium te zien zijn. Zij voeren bekende nummers als Waterloo, Mamma Mia en Dancing Queen op.

"Björn, Benny, Agnetha en Anni-Frid zullen er tijdens de première allemaal bij zijn", zegt de bron. De bandleden presenteren dan hun Abba-tars, die tijdens de show zullen optreden en met het publiek zullen praten. "Het is net als een stap terug in de tijd voor de kijkers. Fans gaan dit geweldig vinden", aldus de bron.

De bandleden van ABBA hebben er volgens de tabloid zin in. "Bjorn, Benny, Agnetha en Anni-Frid hebben zo lang op dit moment gewacht."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren