logo songteksten.net

Ook Harry Styles vraagt om volledige vaccinatie bij concerten

Bezoekers van de concertreeks van Harry Styles in Amerika moeten volledig gevaccineerd zijn of een negatieve coronatest bij zich dragen. Dat maakte de zanger donderdag bekend. Hij is niet de eerste artiest met het verzoek. Eerder stelden Maroon 5, Foo Fighters en The Killers dezelfde eisen aan hun publiek.

Harry Styles gaat dit najaar door de Verenigde Staten toeren met zijn Love On Tour-concertreeks. Eigenlijk zou hij vorig jaar al op tournee zijn gegaan, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus ging het toen niet door en werd het verplaatst naar dit jaar.

"Ik kan niet enthousiaster zijn voor deze shows. Zoals altijd is de gezondheid van mijn fans, mijn band en mijn crew voor mij topprioriteit", twitterde het voormalig boyband-lid van One Direction eerder. De tournee begint op 4 september in Las Vegas en voert Harry vervolgens langs onder meer Chicago en New York, voordat hij zijn concertreeks op 20 november afsluit met een optreden in Los Angeles.

De fans in de rest van de wereld moeten nog even geduld hebben. Vanwege het coronavirus zijn de shows in Europa ook uitgesteld, maar nieuwe data zijn nog niet bekend.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren