logo songteksten.net

Fans kunnen zich laten vaccineren tijdens albumfeest Kanye West

Fans die donderdag bij de luistersessie van het nieuwe album van Kanye West aanwezig zijn kunnen zich ter plekke laten vaccineren. Bezoekers hoeven in het Soldier Field-stadion in Chicago geen negatieve coronatest of vaccinatiebewijs te laten zien.

In het stadion zijn meer dan 1500 doses van de vaccins van Pfizer en Janssen beschikbaar, vertelt een woordvoerder van Soldier Field aan TMZ. Zorgmedewerkers zijn aanwezig om mensen die zich willen laten prikken te helpen. Hoeveel fans er donderdag in het stadion luisteren naar het tiende studioalbum van West is niet bekendgemaakt. Wel laat de thuishaven van de Chicago Bears minder bezoekers toe dan normaal: 38.000 in plaats van 63.000.

Het is de derde keer dat de rapper een luistersessie houdt voor Donda, zijn nieuwe album. Eerder streek West neer in een stadion in Atlanta, maar besloot hij na beide evenementen dat hij toch verder aan zijn plaat wilde sleutelen en stelde hij de release uit. Nu wordt verwacht dat het album vrijdag toch echt gaat uitkomen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren