logo songteksten.net

Marilyn Manson te horen op album van Kanye West

Marilyn Manson heeft meegewerkt aan Donda, het langverwachte tiende studioalbum van Kanye West. De Amerikaanse shockrocker is te horen op de plaat, zo bevestigt Mansons manager aan Newsweek.

De zanger stond donderdag op het podium tijdens de derde luistersessie die West voor zijn nieuwe album hield. De rol van Manson was nog niet bekend, maar zijn aanwezigheid zorgde al voor ophef. De zanger wordt namelijk door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Ook het feit dat rapper DaBaby, die onlangs commotie veroorzaakte vanwege homofobe uitspraken, van de partij was zorgde voor kritische reacties op social media.

De manager van Manson geeft verder geen details over diens exacte bijdrage aan Donda. Wel zegt de zegsman dat de zanger met de rapper "blijft samenwerken" aan het project.

Daarmee lijkt de manager te bevestigen dat West wederom verder gaat sleutelen aan zijn album. De rapper zou zijn meermaals uitgestelde plaat nu op vrijdag uitbrengen, maar tot nu toe ontbreekt Donda nog op de streamingdiensten. Volgens Apple Music is de release verschoven naar 3 september.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren