logo songteksten.net

Lindsay Lohan biedt excuses aan met cupcakes

(Novum) - Lindsay Lohan is haar eerste werkdag bij het mortuarium gestart met cupcakes en hamburgers. Daarmee wilde de 25-jarige actrice haar excuses aanbieden voor het te laat komen. Lohan moet op last van de rechter werken in het lijkenhuis, maar werd donderdag weggestuurd omdat ze veertig minuten te laat was.

Lohan kon de ingang van het mortuarium vrijdag wel vinden en was zelfs bijna anderhalf uur te vroeg voor haar taakstraf. Gewapend met cupcakes en hamburgers ging de actrice aan de slag, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

In het dodenhuis moet Lindsay onder meer de vloeren schrobben, toiletten schoonmaken en vieze lakens wassen. Ingewijden verklappen dat Lohan het best naar haar zin had met de andere vrijwilligers. De actrice vertelde vrienden achteraf dat ze zich acht uur lang in het zweet heeft gewerkt.

Lindsay kreeg van de rechter het dringende advies aan de slag te gaan in het mortuarium. De actrice moet op 2 november weer voor de rechtbank verschijnen omdat ze zich niet heeft gehouden aan de voorwaarden van haar taakstraf. Mogelijk verdwijnt Lohan voor de vijfde keer achter tralies.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren