logo songteksten.net

Paul McCartney viert derde huwelijk in New York

(Novum) - Paul McCartney en Nancy Shevell hebben hun bruiloft nog eens dunnetjes over gedaan. De ex-Beatle en zijn derde vrouw hebben hun trouwdag ook in New York gevierd voor hun Amerikaanse vrienden, schrijft de Britse krant The Daily Telegraph.

McCartney en Shevell organiseerden vrijdagavond een tweede receptie voor zo'n honderd gasten in New York. Onder de genodigden waren John Lennons weduwe Yoko Ono, acteur Steve Buscemi, Rolling Stone Keith Richards en Joe Walsh van The Eagles.

De ex-Beatle beloofde twee weken geledenn in Groot-Brittanniƫ eeuwige trouw aan Shevell. De jawoorden werden uitgewisseld in het stadhuis van Marylebone, waarna een receptie plaatsvond in McCartney's woning.

Voor McCartney is zijn huwelijk met Shevell zijn derde. De 69-jarige zanger trouwde eerder met de in 1998 overleden Linda Eastman. Zijn tweede huwelijk met Heather Mills liep in 2008 op de klippen. Ook Shevell beloofde eerder eeuwige trouw. De 51-jarige New Yorkse zakenvrouw leerde McCartney vier jaar geleden kennen. In april vroeg hij haar ten huwelijk met een ring van 650 duizend dollar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren