logo songteksten.net

Jubilerende Spice Girls brengen debuutalbum opnieuw uit

De Spice Girls brengen 25 jaar na de release van hun debuutalbum Spice een nieuwe versie van de plaat uit. Op Spice 25, zoals het album heet, staan naast de tien originele nummers, ook een aantal niet eerder uitgebrachte tracks. Het gaat om een limited edition die eind oktober wordt uitgebracht op vinyl, cassette en een dubbel-cd.

De nieuwe liedjes die te horen zijn op het album zijn One Of These Girls en Shall We Say Goodbye Then. Ook staat er een extra lange versie van hitsingle Say You'll Be There op. Debuutplaat Spice kwam uit op 4 november 1996 en er stonden behalve Say You'll Be There hits op als Wannabe, 2 Become 1 en Mama. De plaat stond eind 1996 en begin 1997 maar liefst vijftien weken bovenaan de Britse albumlijst en ging in Groot Brittanniƫ zo'n 3 miljoen keer over de toonbank. Wereldwijd was dat 23 miljoen keer. In Nederland stond de plaat negen weken op 1.

Bandleden Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Horner, Melanie C en Melanie B laten via een statement weten dat het album vooral een bedankje is richting de fans van de Britse meidengroep. "25 jaar Spice Girls kunnen we niet voorbij laten gaan zonder de fans te bedanken voor hun waanzinnige steun", aldus Victoria Beckham.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren